Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Vågbrytare.

Vi erbjuder maritima översättningar till och från tyska inom sjöfart och andra marina områden.

Maritim översättning till och från tyska

Marinarkeologi, marinpolitik, sjöfart och turism är endast ett fåtal exempel på maritima områden.

Översättningsbyrån Snabböversättare har många års erfarenhet av översättningar till och från tyska inom olika maritima områden.

Maritima terminologiska uttryck

En marinarkeolog, styrman och klimatforskare arbetar alla inom olika maritima områden men använder sig nödvändigtvis inte av samma terminologiska uttryck.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen att hantera och bearbeta texter inom många olika maritima områden. Men vi anpassar också er översättning efter käll- och målspråk, geografiskt område och andra faktorer som kan påverka er översättning.

Prisvärt erbjudande

Översättningsbyrån Snabböversättare behovsanpassar och skräddarsyr ert projekt utifrån era önskemål. Vi garanterar en snabb, prisvärd och kvalitetssäkrad översättning.

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss om ni har några frågor så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-06-17T13:50:19.1209971Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.