Maritima översättningar från svenska till spanska

Klippor vid havet.

Vi utför maritima översättningar från svenska till spanska inom sjöfart och andra marina områden.

Att översätta från svenska till spanska kräver en översättare som inte bara har spanska som modersmål utan även insikt i de spanska språkvarianter som finns.

Att översätta en maritim text från svenska till spanska kräver dessutom spetskompetens inom textens ämnesområde.

Översättningsbyrån Snabböversättare har precis den kompetensen och mångåriga erfarenhet av översättningar inom sjöfart och andra maritima inriktningar som är nödvändig i detta fallet.

Maritim terminologi inom sjöfart

Den översättare vi anlitar för just ert uppdrag har precis den expertis som krävs för att kunna hantera era texter på ett korrekt sätt och leverera en kvalitetssäkrad översättning.

Med spanska som modersmål, dialektal insikt och kunskap om den maritima terminologi som gäller för er text garanterar översättaren bästa kvalitet.

Konkurrenskraftigt erbjudande

Översättningsbyrån Snabböversättare kan tack vare våra kvalificerade översättare, effektiva projektledare och den senaste tekniken hålla nere våra priser utan att tumma på kvaliteten.

Ta del av våra konkurrenskraftiga erbjudanden genom att kontakta oss på 08-58 09 78 77 eller via e-post så återkommer vi snarast möjligt med ett prisvärt offerterbjudande.

2016-06-03T08:41:02.4706377Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.