Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Maritim översättning från svenska till norska

Fjord i Norge.

Vi utför maritima översättningar från svenska till norska inom sjöfart och andra marina områden.

Myndigheter, organisationer, företag och olika institut är några exempel på de aktörer som finns inom maritima områden.

Svenska och norska maritima aktörer samarbetar inom olika gränsöverskridande projekt och översättningsbyrån Snabböversättare märker en ökande efterfrågan på maritima översättningar från svenska till norska.

Maritima norska översättare – bokmål och nynorska

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med norska modersmålsöversättare som anpassar er översättning till nynorska och/eller bokmål om så önskas.

Översättaren har också en relevant bakgrund i förhållande till textens maritima ämnesområde och på så sätt kan vi garantera er en översättning av absolut högsta tänkbara kvalitet.

Och tack vare frilansande översättare som jobbar kvällar och helger kan vi även hålla nere kostnaderna och den administrativa arbetstiden vilket ger er snabba kvalitetsöversättningar till överkomliga priser.

Offert

Begär en offert för er maritima översättning från svenska till norska genom att skicka era inskannade textfiler till oss. Vi gör en utvärdering av textmaterialet och återkommer sedan med en prisvärd offert så snart som möjligt.

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss via e-post eller genom att ringa 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Våra professionella projektledare skräddarsyr ert projekt utifrån era önskemål och behov.

2016-06-15T07:46:23.6409307Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.