Maritima översättningar från svenska till engelska

Fälja som färdas under bro.

Vi utför maritima översättningar från svenska till engelska inom sjöfart och andra marina områden.

Vet ni vad air draught, bare boat eller barge är för någonting? Det är några av alla de många specifika maritima uttryck som används inom sjöfarten.

Att översätta en svensk maritim text till engelska kräver terminologisk kännedom inom det område texten handlar om.

Engelska maritima översättare

Tack vare översättare i olika engelskspråkiga länder kan översättningsbyrån Snabböversättare även anpassa er översättning till rätt mått- och enhetssystem.

Vi samarbetar med brittiska, amerikanska, kanadensiska och australiska översättare med spetskompetens inom olika maritima ämnesområden.

Med översättare i alla tidzoner kan vi leverera era översättningar snabbare än många andra konkurrenter och med kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi också hålla en rimlig prisnivå. Bra kvalitet behöver inte vara dyrt.

Förmånligt erbjudande

Ta reda på kostnaden för er översättning och ta del av våra förmånliga erbjudanden redan idag! Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss så förklarar vi närmare hur ni gör för att begära en offert.

2016-06-10T12:34:48.1039439Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.