Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Maritima översättningar från svenska till danska

Sjöfåglar som simmar.

Vi utför maritima översättningar från svenska till danska inom sjöfart och andra marina områden.

Maritima översättningar från svenska till danska är något som vi på Snabböversättare ser en ökad efterfrågan på.

Maritima texter inom näringsliv, turism, politik, forskning och försvar är bara några exempel på områden där vi utfört uppdrag åt olika aktörer i Sverige och Danmark.

Maritima danska översättare

Snabböversättare väljer noga ut den översättare som ska bearbeta er svenska text till danska. Vi tittar på översättarens bakgrund, utbildning, modersmål och kunskaper i svenska samt tidigare utförda uppdrag inom det maritima området.

Danska som modersmål och expertis inom det aktuella ämnesområdet är två kriterier som översättaren måste uppfylla för att vi ska anlita honom eller henne för ett uppdrag.

Det garanterar er en trygghet och kvalitetssäkrad översättning av era texter. Vi är kända just för vår höga kvalitet men också för våra korta ledtider och konkurrenskraftiga priser.

Ring eller mejla oss

Vi hjälper er gärna oavsett textmängd, dokumenttyp och område. Ring 08-58 09 78 77 eller mejla så berättar vi mer.

Så många nöjda kunder kan inte ha fel! Kontakta oss så skräddarsyr vi ert projekt utifrån era behov och önskemål. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

2016-06-10T09:32:43.6064482Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.