Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Korallrev.

Vi erbjuder maritima översättningar till och från norska inom sjöfart och andra marina områden.

Maritima översättningar till och från norska

Svenska och norska forskningsinstitut inom olika maritima inriktningar samarbetande genom gränsöverskridande aktiviteter för att uppmuntra nydanande forskning.

Östersjöprogrammet är ett annat transnationella där de nordiska länderna har ett nära samarbete.

Översättningsbyrån Snabböversättare märker ett ökat behov av just maritima översättningstjänster inom olika områden och har sedan flera år utfört uppdrag åt olika aktörer inom maritima klusterområden.

Maritima översättare

Våra maritima översättare har spetskompetens inom olika ämnesområden och är väl insatta i den terminologi som gäller för olika inriktningar.

Med målspråket som modersmål och styrkta kunskaper i källspråket garanterar vi en översättning av absolut högsta kvalitet.

Översättningsbyrån Snabböversättare behovsanpassar och skräddarsyr ert projekt utifrån målgrupp, geografiska områden och andra faktorer som kan påverka översättningen.

Offerterbjudande

Ring 08-58 09 78 77 eller mejla oss så berättar vi mer om hur ni gör för att begära en offert och ta del av våra förmånliga erbjudanden.

Längre ner här på sidan finns informationslänkar till olika språkkombinationer som vi utför maritima översättningar mellan. Men dessa är bara några få exempel, vi kan översätta mellan flera språk än så.

2016-06-15T08:01:31.8679654Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.