Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Maritima översättningar från norska till svenska

Havsvik.

Vi utför maritima översättningar från norska till svenska inom sjöfart och andra marina områden.

Översättningsbyrån Snabböversättare kan tack vare kompetenta norsk-svenska översättare erbjuda maritima översättningar inom i olika områden.

Det svenska maritima klustret täcker allt från näringsliv och turism till marinpolitik och maritim forskning.

De nordiska länderna har ett väletablerat samarbete i flera maritima inriktningar och terminologiskt korrekta översättningar är viktigt för att nå fram till olika målgrupper.

Maritima svenska översättare

Att översätta en norsk marinbiologisk text till svenska kräver inte bara språkkunskaper i norska utan även dialektal kunskap om nynorska och bokmål.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar därför väl utvalda översättare med målspråket som modersmål (här: svenska), styrkta kunskaper i källspråket (här: norska) samt ämneskompetens, i detta fallet, inom marinbiologi,

För oss är det viktigt att leverera maritima översättningar som håller den höga kvalitet vi lovar och ni förväntar er som kund. Tack vare mycket kvalificerade översättare kan vi garantera just det men också korta ledtider och konkurrenskraftiga priser.

Offertförfrågan

Ta reda på vad era maritima dokument kostar att översätta från norska till svenska genom att skicka texterna till oss för en analys. Vi återkommer med en prisvärd offert så snart som möjligt. Tveka inte att ringa till oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor.

2016-06-13T06:21:21.0687462Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.