Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Fiskmåsar och en och annan skarv som guppar runt i havet.

Vi utför maritima översättningar från franska till svenska inom sjöfart och andra marina områden.

Maritim översättning från franska till svenska

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitas ofta av forskningsinstitut, myndigheter och organisationer som behöver maritima översättningar från franska till svenska.

Uppdragen kan gälla forskningsresultat, presentationer eller avtal mellan olika franska och svenska aktörer inom olika maritima områden.

Bra kvalitet behöver inte vara dyrt

Med ett stort nätverk av kvalificerade och välutbildade översättare inom de flesta områden, i alla tidzoner och den senaste tekniken kan vi hålla en mycket hög kvalitet och ändå lägre priser än de flesta av våra konkurrenter.

Översättningsbyrån Snabböversättare levererar kvalitetssäkrade texter till överkomliga kostnader och alltid inom överenskommen tid.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss för mer information så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Låt oss göra det vi är bra på så ni kan fokusera på det ni kan bäst. Ödsla inte dyrbar tid på att leta efter någon som har rätt kompetens för att översätta era texter. Vi ser snabbt vilka översättare som passar bäst för de olika projekten.

2016-06-14T13:56:09.9197184Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.