Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Maritima översättningar till och från engelska

Hamninlopp med skyskrapor i bakgrunden.

Vi erbjuder maritima översättningar till och från engelska inom sjöfart och andra marina områden.

Begreppet maritim innefattar många olika områden relaterade till havet. Sjöfart, näringsliv, turism och marinpolitik är bara några av dem.

Ord och uttryck skiljer sig mycket från varandra och är många gånger ett helt eget ”språk” och svårt att förstå för någon som inte är insatt i det specifika maritima ämnesområdet.

Kvalitetssäkrade texter

Behöver ni översätta en maritim text från ett källspråk till engelska krävs ännu mer av den översättare som ska hantera och bearbeta era texter.

Översättningsbyrån Snabböversättare är noga med vem som översätter vad. Vi tittar på översättarens bakgrund, modersmål och tidigare erfarenheter från maritima översättningar.

Ni som kund ska alltid känna er trygga i att era texter hanteras av översättare med stor kunskap om just ert ämnesområde. Vi levererar kvalitetsäkrade och konkurrenskraftiga översättningar.

Kontakta oss

Klicka er in på länkarna längre ner på sidan för mer information om olika språkkombinationer vi ofta utför maritima översättningar mellan.

Ring och prata med oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller mejla era texter till oss direkt så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande så snart som möjligt.

Oavsett maritimt område, textmängd och dokumenttyp så har vi kompetensen som krävs för att översätta era texter till eller från brittisk, amerikansk, kanadensisk eller australisk engelska.

2016-06-14T13:58:27.1694420Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.