Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Maritima översättningar från engelska till svenska

Kryssningsfartyg.

Vi utför maritima översättningar från engelska till svenska inom sjöfart och andra marina områden.

Att översätta en maritim text inom exempelvis sjöfart från engelska till svenska ställer höga krav på den som översätter.

Förutom styrkta språkkunskaper måste översättaren också ha insikt i den sjöfartsterminologi som är aktuell i käll- och målspråkets länder.

Översättningsbyrån Snabböversättare är därför mycket selektiva i sitt urval av översättare i förhållande till hur uppdraget ser ut.

Maritima uttryck

Översättningsbyrån Snabböversättare är väl insatta i terminologin inom sjöfart och andra maritima områden.

Vi håller oss ajour och vet skillnaden på maritima engelska uttryck i Storbritannien, USA, Australien och Kanada för att nämna några engelskspråkiga länder.

Auktoriserad maritim översättning

Vi utför även auktoriserade maritima översättningar från engelska till svenska inom sjöfart och marinpolitik och beroende på dokumenttyp.

Juridiska översättare hanterar och bearbetar era texter och levererar kvalitetssäkrade översättningar inom avtalad tid.

Offerterbjudande

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Skicka era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudanden som få av våra konkurrenter kan matcha.

Bra kvalitet behöver inte vara dyrt. Med kostnadseffektiva rutiner kan vi pressa priserna, leverera snabbt och ändå bibehålla en mycket hög kvalitet.

2016-05-27T12:46:33.8325440Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.