Stenstrand.

Vi utför maritima översättningar från danska till svenska inom sjöfart och andra marina områden.

Maritima översättningar från danska till svenska

Översättningsbyrån Snabböversättare har många års erfarenhet av maritima översättningar från danska till svenska.

Vi översätter allt från marinbiologiska avhandlingar till marinpolitiska texter. Våra kunder är privatpersoner, institut, myndigheter och företag inom olika maritima områden.

Maritima dansk-svenska översättare

Tack vare kompetenta översättare med expertis inom i princip alla maritima fackområden och den senaste tekniken kan vi inte bara garantera kvalitetsöversättningar.

Med korta ledtider och kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi också leverera snabbare än många andra konkurrenter och ändå hålla en rimlig prisnivå.

Översättningsbyrån Snabböversättare är selektiva i sitt urval av översättare. De måste matcha uppdraget, ha en relevant bakgrund i förhållande till ämnesområdet och ha kompetensen som krävs för den här typen av översättningar.

Kontakta oss

Hos oss får ni kvalitetssäkrade maritima texter från danska till svenska. Ring 08-58 09 78 77 eller mejla oss så berättar vi mer om hur ni går tillväga för att skicka en offertförfrågan.

Spara tid och pengar genom att anlita oss för era uppdrag. Låt oss göra det vi är bra på så ni kan fokusera på det som är viktigt för er! Varmt välkomna att ringa eller mejla oss redan idag!

2016-06-02T15:01:49.6078720Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.