Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Knappar på miniräknare.

Vi levererar översättningar av hög kvalitet till rimliga priser.

Minimumpris hos Snabböversättare

Har ni en stor eller liten text som behöver översättas? Vi hjälper er gärna oavsett textmängd och språkkombination.

Översättningsbyrå Snabböversättare debiterar ett minimipris på SEK 600 kronor (exkl. moms) för varje uppdrag.

Administration

Vi har länge försökt undvika att debitera ett minimumpris, men det är svårt att tillhandahålla en bra översättning för bara några euro, även om det rör sig om en enda mening.

Dels måste alla översättningsuppdrag genomgå nödvändiga administrativa rutiner och dels samarbetar vi med frilansöversättare som själva debiterar en minsta kostnad.

Om ni anser att vårt minimumpris är för högt kan det löna sig att samla ihop flera texter och låta översätta allihop samtidigt. På så vis sänker ni den totala kostnaden.

Vad påverkar kostnaden?

Det är många olika faktorer som påverkar kostnaden för en översättning. Efterfrågan och tillgång (målspråket och tillgången på tillgängliga översättare), önskad leveranstid (en brådskande översättning kostar ofta mer), mängd av text (vi debiterar pris per ord) samt typ av översättning (auktoriserade översättningar kostar oftast mer) är några exempel på vad som är avgörande för kostnaden.

Kontakta oss

Tveka inte att ringa oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka lösningar vi kan erbjuda er. Vi översätter alla typer av texter åt såväl enskilda personer och företag som organisationer och olika myndigheter.

2016-06-16T07:56:44.7789360Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.