Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vi utför korrekturläsning mot timtaxa

Vi erbjuder korrekturläsning mot timtaxa. Maila era dokument till oss så återkopplar vi snarast möjligt.

Kan man anlita er för korrektur av en text?

Ja, översättningsbyrå Snabböversättare korrekturläser och rättar gärna era texter. Vi upptäcker dagligen problem med stavning och grammatik. Med stor språkkunskap är vi väl insatta i det moderna språkbruk och de regler som gäller.

Timtaxa

När det gäller tjänsten korrektur debiterar vi inte per ord, utan tillämpar en timtaxa. Hur många timmar som krävs för att rätta till en text beror på översättningens kvalitet och givetvis hur lång texten är.

Vi hjälper er oberoende av storlek på textdokument och har välutbildade sakkunniga översättare som bearbetar era texter.

Autenticitet

Det är ytterst viktigt att en text översätts så att den återspeglar källspråkstexten så mycket som möjligt. Vi erbjuder också tjänsten att kontrollera översatta texter med originaltexterna för att verifiera att översättningarna är autentiskt översatta.

Kontakta oss

Vill ni veta mer om oss som översättningsbyrå? Klicka er runt på webbplatsen här eller kontakta en av våra projektledare. Vårt projektledarteam svarar på era frågor och berättar mer om oss på 08-58 09 78 77.

Självfallet går det även bra att skicka era frågor via e-post om ni hellre föredrar det. Kontakta oss redan idag så hjälper någon av våra korrekturläsare er snabbt med era texter. Den person som hanterar era texter har alltid en relevant bakgrund i förhållande till textens innehåll.

2019-11-06T12:46:51.7281739Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.