Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vi utför översättningar mellan olika språk inom alla kemiska områden

Vi har stor erfarenhet av översättningar inom olika kemiska områden. Kontakta oss på 08-58 09 78 77 så skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov och önskemål.

Översättningar inom området kemi

De kemiska områdena är många och i det här avsnittet tar vi upp exempel på inriktningar där översättningsbyrån Snabböversättare kan erbjuda översättningstjänster.

Vi översätter alla typer av dokument och texter oavsett kemiskt område eller inriktning. Med tillgång till tusentals specialiserade översättare kan vi garantera kvalitativa översättningar till rimliga priser.

Myndigheter

Tillsynen av kemikalier bedrivs på olika nivåer av olika myndigheter i såväl Sverige som i EU. I Sverige är de övergripande kemikaliefrågorna samlade under en myndighet – Kemikalieinspektionen.

Företag som tillverkar och/eller för in kemiska produkter eller varor med kemiskt innehåll till Sverige kontrolleras av KEMI – Kemikalieinspektionen.

Säkerhetsdatablad

På sidan Översättningar av säkerhetsdatablad (SDB) kan ni läsa mer om översättningar av SDB – Säkerhetsdatablad som vi ofta får i uppdrag att översätta i olika tekniska och kemiska sammanhang.

Kommuner och länsstyrelser

Kommuner och länsstyrelser är ansvariga för tillsynen när det gäller hantering av kemikalier i verksamheter. Det kan exempelvis vara kemiska produkter, bekämpningsmedel och varor i detaljhandeln. Övrigt tillsynsansvar är fördelat mellan andra centrala myndigheter:

Översättningsbyrån Snabböversättare får ofta in förfrågningar från olika myndigheter som vill låta översätta olika typer av dokument och handlingar inom dessa områden. Vi har många års erfarenhet och kompetens av översättningstjänster inom olika kemiska områden.

Kontakta oss för en prisvärd offert

Våra projektledare berättar gärna mer om hur vi arbetar, vilka rutiner vi har och hur vi kan hjälpa er som företag på bästa sätt. Ring oss på 08-58 09 78 77 så skräddarsyr vi er översättning utifrån de behov och önskemål ni har.

Vill ni ta reda på vad era kemiska textdokument kostar att översätta så bifoga dessa i ett mejl så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande så fort som möjligt.

2016-04-25T08:57:08.8146556Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.