Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från svenska till engelska inom området kemi

Provrör med olikfärgade vätskor.

Vi erbjuder översättningstjänster från svenska till engelska inom kemi.

Ämnesområdet kemi är stort och omfattar allt från jordbruk till industri och arbetsplatsmiljö.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett stort antal översättare med sakkunskap inom olika kemiska områden. Vi hjälper er gärna med kemiska översättningar från svenska till engelska.

Språkbruk, grammatik och språkkänsla

De varierande kemiska områdena kräver inte bara en översättare med kompetens inom relevant fackområde utan i detta fall även specifik kunskap om lokalisering.

Med det menas kunskap om och insikt i de lokalt påverkande faktorer som är av betydelse för att kunna producera en korrekt översättning.

Er källtext ska alltid översättas på ett sådant sätt att den reflekterar språk och budskap på ett autentiskt sätt. Den kompetensen har vi!

Engelska språkvarianter

Måttenheter och terminologiska uttryck kan variera stort mellan olika engelsktalande länder och det är viktigt att brittiska och amerikanska översättningar anpassas efter respektive språkvarianter.

De översättare som får den här typen av uppdrag utav oss har alltid målspråket som modersmål och en relevant bakgrund till det kemiska området som översättningen gäller.

Kemiska områden

Olika myndigheter och instanser tillhör det klientel som anlitar oss för översättningar inom området kemi. Uppdragen kan gälla exempelvis innehållsförteckningar av bekämpningsmedel eller olika medicinska handlingar.

Arbetsmiljö-, Naturvårds- och Jordbruksverket är olika statliga myndigheter med separata ansvarsområden gällande kemikalietillsyn och behöver ofta hjälp med översättningar från svenska till olika engelska språkvarianter.

Spara tid och pengar genom att anlita oss!

Ödsla inte dyrbar tid på att leta efter en kompetent översättare. Vi på översättningsbyrån Snabböversättare sköter det administrativa arbetet och vet vilka översättare som passar för olika uppdrag.

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer och tittar på hur era förutsättningar ser ut och anpassar översättningen efter det. Begär en prisoffert genom att mejla era textfiler så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt offerterbjudande så fort som möjligt.

2016-06-14T06:29:02.4117608Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.