Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Acetoneflaska.

Vi erbjuder översättningstjänster från norska till svenska inom olika kemiska områden.

Kemisk översättning från norska till svenska

Med fem huvudområden och desto fler underkategorier inom området kemi är behovet av översättningar stort.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till översättare med relevant utbildning inom analytisk, organisk, fysikalisk, oorganisk kemi samt biokemi.

Samtliga översättare i denna språkkombination har svenska som modersmål och mycket goda kunskaper i norska.

Kemisk terminologi

Terminologiska uttryck skiljer sig givetvis beroende på vilket kemiskt område texten handlar om. Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen för att översätta texter inom samtliga inriktningar.

Kemister är ett av de yrken som efterfrågas på den globala arbetsmarknaden idag och man ser ett ständigt ökande behov av att utbilda och anställa kemister inom olika områden.

Offertförfrågan

Vill ni ha felfria, snabba översättningar av era kemiska texter rekommenderar vi att ni anlitar översättningsbyrån Snabböversättare för hög kvalitet till rimliga priser!

Skicka era texter direkt till oss via e-post så granskar vi texterna och återkommer med en prisvärd offert som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga på 08-58 09 78 77, alla vardagar under vanlig kontorstid, så varmt välkomna att kontakta oss om ni undrar över någonting. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2016-05-31T12:43:56.9431318Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.