Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från engelska till svenska inom området kemi

Kemisk formel.

Vi erbjuder översättningstjänster från engelska till svenska inom olika kemiska områden.

Översättningsbyrån Snabböversättare kan genom sitt stora nätverk av kompetenta översättare inom alla kemiska områden erbjuda kvalitetssäkrade översättningar till humana priser och med korta leveranstider.

Kunder och inriktningar

Vilka kunder anlitar oss i den här kategorin och vilken typ av texter översätter vi?

”Våra kunder inom området kemi är många men några exempel är myndigheter och kemiska företag i behov av att översätta arbetsmiljörelaterad och allmän information.”

Er utvalde översättare har alltid sakkunskap inom just ert aktuella område och här svenska som modersmål. Med mycket god språkkunskap i källspråket (oavsett engelsk språkvariant) kan ni känna stor trygghet i hanteringen av er översättning.

Prisvärt offerterbjudande!

Med kostnadseffektiv och modern programvaruteknik, speciellt anpassad för översättningsbyrån Snabböversättare, kan vi leverera högkvalitativa översättningar till låga kostnader, alltid inom överenskommen tid.

Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Om ni vill veta kostnaden för att översätta er engelska kemiska text till svenska, kan ni mejla oss så gör vi en analys och återkommer sedan med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

2016-06-17T13:34:46.6167560Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.