Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kemisk översättning till och från franska

Dina doseringsetiketter, innehållsförteckningar samt andra kemiska texter översätter vi från och till fransk

Varningstext på burk.

Vi översätter era etiketter, innehållsförteckningar och andra kemiska texter till och från franska. Allt enligt EU:s regler och förordningar.

a. Frankrike har samarbetat med olika länder under många år inom olika forskningsområden, däribland kemi.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder företag och forskningsinstitut helhetslösningar av kemiska översättningar till och från franska.

Kärnteknik, klimat- och miljöpåverkan

De kemiska inriktningarna är många och går ofta hand i hand med de vetenskapliga begreppen. Kärnteknik, klimat- och miljöpåverkan är bara några exempel på forskningsområden i Frankrike idag.

De kan i sin tur delas upp i såväl vetenskapliga som kemiska delområden. Vi garanterar att ni alltid får en terminologiskt och språkligt korrekt översättning oavsett område.

Förmånligt erbjudande

Genom att skicka de textfiler ni vill ha översatta, kan vi analysera och beräkna kostnaden för er översättning. Ange eventuella önskemål i meddelandet så att vi kan göra en korrekt beräkning. Vi återkommer sedan med ett förmånligt erbjudande så fort som möjligt.

Kontakta oss

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer. Någon av våra projektledare hjälper er vidare och tittar på den lösning som passar er bäst.

2016-06-14T06:28:12.7703334Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.