Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Glasbehållare med kemiskt innehåll.

Vi översätter allt från säkerhetsdatablad till etiketter från svenska till franska inom kemi.

Kemisk översättning från svenska till franska

Forskningssamarbetet mellan Sverige och Frankrike är väl etablerat sedan många år tillbaka. Allt från mindre stiftelser till större institut och företag satsar stort på forskning inom olika områden, däribland kemi.

Översättningsbyrån Snabböversättare utför ofta översättningar av olika kemiska texter från svenska till franska.

Franska översättare inom kemi

Kompetens, bakgrund och modersmål är tre faktorer vi tittar på hos översättaren innan vi anlitar denne för ett uppdrag. Det är viktigt att den som översätter era kemiska texter också har en förståelse för fackområdet och den terminologi som är aktuell.

Här samarbetar vi med översättare som har franska som modersmål, utbildning och erfarenhet från det ämnesområde som är aktuellt och har mycket goda språkkunskaper i svenska.

Prisvärd offert

Vi är idag den snabbast växande översättningsbyrån i Europa och vi översätter tusentals dokument varje dag. Skicka era textfiler till oss så återkommer vi med en prisvärd offert så fort som möjligt.

Vi garanterar konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser utan att tumma på den höga kvaliteten. Vi skräddarsyr ert projekt utifrån de behov ni har.

Egen projektledare

Ring och prata med oss! Ni når våra projektledare på 08-58 09 78 77, alla vardagar, under kontorstid. Den projektledare ni får tala med blir också er kontaktperson genom hela processen om ni beslutar er för att godta den offert ni fått.

2016-05-31T14:51:05.6958577Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.