Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kemisk översättning från svenska till finska

USB-minne

Vi översätter era säkerhetsdatablad (SDB) inom området kemi från svenska till finska.

Med lång erfarenhet av medicinska, vetenskapliga och kemiska översättningar kan översättningsbyrån Snabböversättare garantera högkvalitativa översättningar från svenska till finska inom olika inriktningar.

Kvalificerade finska översättare anpassar er översättning utifrån era behov och önskemål. Vi tar hänsyn till terminologi, språkbruk och andra faktorer som påverkar översättningen direkt eller indirekt.

Översättare med finska som modersmål

Att översätta rapporter, protokoll eller SDB (säkerhetsdatablad) kräver översättare med spetskompetens inom det relevanta ämnesområdet.

Vi är noga med vilken översättare som översätter vad. Det är viktigt att erfarenhet, modersmål och kunskaper i källspråket (här svenska) kan styrkas för att vi ska anlita någon för ett översättningsuppdrag.

Vi behovsanpassar er översättning

Hos översättningsbyrån Snabböversättare får ni kvalitetssäkrade textöversättningar av era kemiska texter. Tack vare våra översättare som ofta jobbar kvällar och helger kan vi leverera snabbare än många andra konkurrenter och är en anledning till vår framgång på den europeiska marknaden idag.

Låt oss göra det vi är bra på! Skicka era texter och begär en offert så återkommer vi med ett behovsanpassat och skräddarsytt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakt

Behöver ni fråga om någonting, vill veta mer eller bara prata med någon innan ni skickar ert material, är ni varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare och berättar mer om våra förmånliga erbjudanden.

2016-05-27T12:45:56.0437655Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.