Portabel hemtelefon.

Vi översätter allt från säkerhetsdatablad till etiketter från franska till svenska inom området kemi.

Kemisk översättning från franska till svenska

Franska och svenska forskningsinstitut samarbetar inom flera olika områden. Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen som krävs för att översätta kemisk information från franska till svenska.

Kompetenta översättare inom olika inriktningar i såväl Frankrike som Sverige gör att vi kan leverera snabba och felfria översättningar till konkurrenskraftiga priser.

Spetskompetens inom varierande områden

Behöver ni översätta olika protokoll eller forskningsresultat från franska till svenska är vi rätt översättningsbyrå för er!

Vi anlitar noga utvalda översättare med rätt utbildning, modersmål och spetskompetens vilket ger er en kvalitetsprodukt utöver det vanliga.

Kontakta oss och få en prisvärd offert

Mejla de inskannade texterna ni behöver ha översatta så analyserar vi materialet och återkommer med en prisvärd offert som få av våra konkurrenter kan matcha.

Vi finns alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor så ring oss på 08-44 68 58 87 så hjälper någon av våra projektledare er och tittar på hur vi kan skräddarsy projektet utifrån era behov.

2016-06-02T15:00:48.1655860Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.