Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Provtagningsbehållare.

Vi översätter era doseringsetiketter och andra kemiska texter från finska till svenska.

Kemisk översättning från finska till svenska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningar från finska till svenska inom olika kemiska områden.

Med expertis inom olika inriktningar kan vi garantera översättningar av högsta kvalitet och dessutom till överkomliga priser och med korta leveranstider.

Finsk-svenska översättare med erfarenhet inom kemi

Vårt projektledarteam väljer noga ut den översättare som ska hantera er översättning. Vi tittar på översättarens bakgrund: käll- och målspråk, tidigare erfarenhet och utbildning.

Er översättare har i det här fallet svenska som modersmål, mycket goda kunskaper i finska, ämnesområdets fackterminologi och tidigare utförda översättningar.

Skräddarsytt och förmånligt erbjudande

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder skräddarsydda helhetslösningar till förmånliga priser. Med modern teknik och speciella programvaror kan vi hålla en hög kvalitet och ändå erbjuda våra tjänster till lägre priser än många av våra konkurrenter.

Skicka era textfiler så analyserar vi texterna, pratar med översättaren vi anser bäst lämpad för uppdraget och återkommer sedan med ett erbjudande så fort som möjligt.

Kontakt

Ni kan alltid ringa 08-58 09 78 77, mejla eller kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför och diskutera ert projekt. Vi skräddarsyr och behovsanpassar hela uppdraget utifrån era förutsättningar och önskemål.

2016-06-03T09:57:03.7357186Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.