Medicinflaska.

Vi översätter era doseringsetiketter och andra kemiska texter från danska till svenska.

Kemisk översättning från danska till svenska

Kemiböcker, doseringsetiketter, medicinska analyser och vetenskapliga rapporter är bara några exempel på kemiska texter som vi kan översätta från danska till svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har mångårig erfarenhet av att översätta olika kemiska texter från danska till svenska.

Översättare med rätt kunskaper

För oss är ni som företagskund det viktigaste av allt. Utan er skulle vår affärsidé inte fungera. Därför är vi noga med vem som översätter vad så att vi kan ge er den kvalitetssäkrade översättningen ni förtjänar.

Vi väljer inte vilken översättare som helst utan tittar alltid på bakgrund, modersmål och tidigare erfarenhet innan vi bestämmer oss för vilken översättare som är bäst lämpad att bearbeta era texter.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett massivt nätverk av frilansande översättare över hela världen. Vi ser snabbt vilka översättare som är tillgängliga och har rätt kompetens för ert uppdrag.

Kostnadseffektiva arbetsrutiner

Tack vare ett kostnadseffektivt arbetssätt kan vi också hålla en lägre prisnivå än de flesta andra översättningsbyråer på marknaden idag. Vi pressar priserna men tummar inte på kvaliteten! Vi anser att bra kvalitet inte ska behöva vara dyrt!

Behovsanpassning och lokalisering

Lokalisering är en viktig del i en översättningsprocess. Det innebär att man anpassar översättningen utifrån kundens behov och tar hänsyn till olika faktorer som påverkar översättningsarbetet.

Exempel på detta kan vara alltifrån geografiskt område, målgrupp, målspråk, dialektala skillnader och olika mått- och enhetssystem.

Våra översättare anpassar alltid översättningen utifrån detta samt kundens övriga behov och önskemål. I den här språkkombinationen har översättaren svenska som modersmål och mycket goda kunskaper i danska.

Förmånligt erbjudande redan idag

Begär en offert genom att skicka era texter till oss så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande för er översättning från danska till svenska.

Vill ni prata med någon innan ni skickar ert material, kan ni ringa oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

2016-06-15T12:49:48.3650284Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.