Motorhuv.

Vi erbjuder auktoriserade översättningar av körkort från svenska till spanska.

Översätta körkort från svenska till spanska

Sverige är ett av många länder som ingår i det Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet – EES.

Det innebär att ditt svenska körkort är giltigt i Spanien om det är giltigt i Sverige och du inte bytt till ett spanskt körkort.

Ofta är det nödvändigt att kunna visa upp en auktoriserad spansk översättning av ditt svenska körkort och här kan vi på översättningsbyrån Snabböversättare stå till tjänst.

Auktoriserade översättare i Sverige

I Sverige är reglerna sådana att en bestyrkt eller auktoriserad översättning bara kan utföras om svenska är käll- eller målspråk. Man kan alltså inte få en auktoriserad översättning av ett körkort från engelska till spanska i Sverige.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med certifierade översättare med rätt att använda apostille som bekräftar en auktoriserad översättning men alltså bara i språkkombinationer där svenska ingår.

Vi hjälper dig gärna med att översätta ditt svenska körkort till spanska vilket underlättar många situationer med myndigheter och försäkringsbolag. Vi har kunskapen om olika spanska språkvarianter så vi skräddarsyr översättningen vid behov.

Kontakta oss

Kontakta oss på 08-58 09 78 77 för mer information eller via e-post om du vill begära en offertförfrågan. Vi garanterar en kvalitetssäkrad översättning till överkomligt pris och alltid leverans inom avtalad tidsram.

2016-05-25T11:13:24.2725027Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.