Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kinesisk motorväg.

Vi erbjuder auktoriserade översättningstjänster av körkort från svenska till kinesiska.

Översätta körkort från svenska till kinesiska

Om du planerar att flytta till eller vistas i Kina under en längre tid och har för avsikt att köra bil, behöver du ett kinesiskt körkort.

Det internationella körkort (IKK) som gäller i de flesta delar av världen, är inte giltigt i Kina. Du måste byta ut ditt svenska körkort mot ett kinesiskt.

Informera dig om vilka regler som gäller för den region som är aktuell för just dig. Det kan skilja sig i olika delar av landet.

Auktoriserad översättning från svenska till kinesiska

För att konvertera ditt svenska körkort till ett kinesiskt behöver du översätta ditt svenska körkort. Översättningsbyrån Snabböversättare utför auktoriserade översättningar av körkort från svenska till kinesiska.

För att undvika missförstånd och problem med kinesiska myndigheter är det bra om man översätter alla viktiga handlingar: det svenska körkortet, passets huvudsida, uppehålls- och arbetstillstånd.

Visitkort och kinesiskt namn

Det underlättar om du har ett visitkort med kontaktuppgifter och ditt kinesiska namn, se: Kan man översätta personnamn?. Det är inte nödvändigt att översätta sitt namn till kinesiska men visar tecken på vördnad och respekt, något kineserna ser som mycket positivt och kan påskynda processen.

Tänk på att man endast kan få en bestyrkt översättning i Sverige om svenska är källspråk eller målspråk. Du kan alltså inte begära en auktoriserad översättning från engelska till kinesiska här i Sverige.

Offertförfrågan

Ta reda på vilken information du behöver översätta och mejla handlingarna till oss så återkommer vi med en prisvärd offert. Ring 08-58 09 78 77 oss om du har några frågor så hjälper vi dig vidare!

2016-05-25T11:14:57.0307776Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.