Översätta körkort från svenska till franska

Silverfärgad bil.

Vi erbjuder översättningstjänster av körkort från svenska till franska.

För de personer som är permanent bosatta utomlands och ska förnya sina svenska körkort gäller vissa regler.

Svenska körkort har normalt sett en giltighetstid på tio år. När du ska förnya ditt körkort gäller olika regler beroende på var du bor. Här beskriver vi kortfattat om vad som gäller i Frankrike.

Flytta från Sverige till Frankrike

Om du är registrerad som utflyttad från Sverige och är bosatt i ett land inom EES, exempelvis Frankrike och behöver förnya ditt körkort, kan du inte längre göra detta i Sverige.

Då måste du kontakta La Préfecture för att ersätta ditt svenska körkort med ett franskt. Men tänk på att ansöka om ditt franska körkort i god tid innan ditt svenska går ut.

Auktoriserad fransk översättning

Till ansökan behöver du också bifoga ett skriftligt intyg från Transportstyrelsen som styrker att du är innehavare av ett giltigt svenskt körkort. Det är här vi på översättningsbyrån Snabböversättare kan hjälpa dig med en översättning från svenska till franska.

Prisvärd offert

Ring 08-58 09 78 77 eller skicka era frågor via e-post så förklarar vi hur du gör för att begära en offert på en översättning av ditt svenska körkort till franska. Vi garanterar ett erbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha.

2016-05-31T14:00:04.5899001Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.