Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översätta körkort från svenska till engelska

Del av stoppskylt för biltrafik.

Vi erbjuder översättningstjänster av körkort från svenska till alla engelska språkvarianter.

Om du ska köra bil i Australien behöver du komplettera ditt svenska körkort med ett internationellt körkort, IKK (ett- eller treårigt) eller en auktoriserad engelsk översättning av ditt körkort.

Vi på Snabböversättare har godkända översättare som hjälper dig med det du behöver! För en auktoriserad körkortsöversättning är vårt pris 726 kronor, inklusive moms, och leveranstiden ligger normalt på en vecka. Vi behöver inget original utan det räcker att du scannar kortets fram- och baksida och mailar in till oss. Den auktoriserade översättningen skickas sedan hem till dig med post.

OBS! Vissa utländska myndigheter och biluthyrare kräver också att översättningen kompletteras med en apostillestämpel.

Auktoriserad översättning av körkort

På Nya Zeeland och i Sydafrika där engelska är ett av de officiella språken krävs också ett IKK eller en auktoriserad översättning av ditt svenska körkort.

I USA och Kanada skiljer sig reglerna åt beroende på delstat så här rekommenderar vi att du informerar dig noga om vilka lagar som gäller i de olika staterna.

Även om vissa amerikanska delstaters myndigheter inte kräver amerikanskt körkort kan ett IKK eller en auktoriserad översättning ändå vara nödvändig för att bilens försäkring ska gälla.

Kontakt

Har nu några frågor innan du bestället är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-58 09 78 77 eller mejla för mer detaljerad information. Vi berättar gärna mer om vilka tjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

2016-06-07T11:58:30.0685481Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.