Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Billykta.

Vi erbjuder auktoriserade översättningar av körkort från spanska till svenska.

Översätta körkort från spanska till svenska

Eftersom Spanien ingår i EES (Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet) är reglerna sådana att man får använda sitt spanska körkort i Sverige.

Men bara om det fortfarande är giltigt i Spanien och förutsatt att du inte har bytt ditt spanska till ett svenskt körkort.

Auktoriserad svensk översättare

Men ofta behövs en auktoriserad översättning från spanska till svenska som ett komplement till det utländska körkortet. I Sverige kan man bara få auktoriserade översättningar där svenska är ett av språken.

Du kan alltså inte ansöka om en bestyrkt översättning från engelska till spanska i Sverige. Översättningsbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av den här typen av uppdrag och hjälper dig gärna.

Projektledare

Ring oss gärna på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Begär en offert genom att mejla informationen ni vill ha översatt från spanska till svenska till oss.

Den projektledare som besvarar ert e-postmeddelande blir också er personlige kontaktperson genom hela projektet. Vi garanterar ett konkurrenskraftigt offerterbjudande som få andra översättningsbyråer kan matcha eller överträffa så tveka inte att ta kontakt med oss redan idag.

2016-05-31T12:45:02.6924824Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.