Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Enkelfilig väg.

Vi erbjuder översättningstjänster av körkort från kinesiska till svenska. Ring så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Översätta körkort från kinesiska till svenska

Ett kinesiskt körkort är giltigt i Sverige, förutsatt att det är giltigt i Kina och att du inte varit folkbokförd i Sverige mer än ett år.

Körkortet måste vara utformat enligt de internationella överenskommelser som finns. Verkar det komplicerat? Översättningsbyrån Snabböversättare hjälper dig gärna!

Auktoriserad översättning från kinesiska till svenska

Om körkortet inte är i enlighet med de internationella regler som gäller och inte är skrivet på engelska, tyska eller franska, krävs en auktoriserad översättning.

En bestyrkt översättning från kinesiska till engelska, tyska, franska, svenska, danska eller norska är det som krävs varav svenska är det enda möjliga alternativet i Sverige idag.

Auktoriserade översättare i Sverige

Vi får ofta frågan om auktoriserade översättningar till och från språk där svenska inte är varken käll- eller målspråk. Men idag utförs endast auktoriserade översättningar till och från språk där svenska är antingen käll- och målspråk.

En auktoriserad översättning av ett kinesiskt körkort till franska eller engelska kan alltså inte göras i Sverige utan måste utföras i målspråkens respektive land.

Om du behöver översätta ditt kinesiska körkort till svenska har vi tillgång till auktoriserade svenska översättare med lång erfarenhet av den här typen av översättningar.

Kontakta oss

Välkommen att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om våra förmånliga erbjudanden. Vill du hellre kontakta oss via e-post går det givetvis också bra!

2016-05-25T13:13:50.1960228Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.