Översätta körkort från franska till svenska

Strålkastare på grön bil.

Vi erbjuder översättningstjänster av körkort från franska till svenska.

Välkommen till Snabböversättare! Hos oss får ni effektiv hjälp att översätta era körkort till och från svenska. Vi har mångårig erfarenhet och vet både vad som behöver göras och hur det kan göras snabbt.

Körkort från EES-stater

Ett körkort som är utfärdat inom EES är giltigt i Sverige om:

  • körkortet är giltigt i det land där det har utfärdats
  • innehavaren inte har ett svenskt körkort som är omhändertaget eller återkallat
  • körkortet inte har bytts ut mot ett svenskt körkort

Bestyrkt översättning

Är körkortet inte utformat efter de internationella riktlinjer som finns och inte är utfärdat på engelska, franska eller tyska, gäller det endast tillsammans med en auktoriserad översättning. I Sverige kan bara auktoriserade och bestyrkta översättningar göras i språkkombinationer till och från svenska.

Offert

Hör av dig till oss på 08-44 68 58 87 om du har frågor eller vill veta mer. Skicka dina handlingar som är aktuella för översättningen via e-post och begär en offert på din översättning.

Vi går igenom materialet och återkommer sedan med en prisvärd offert som du sedan får ta ställning till. Vi är kända för vår höga kvalitet, våra snabba leveranser och våra konkurrenskraftiga priser så tveka inte att kontakta oss redan idag för en korrekt översättning från franska till svenska.

2016-05-31T14:36:09.5764991Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.