Höga kontorsbyggnader.

Vi erbjuder översättningar av era juridiska texter till och från tyska.

Juridiska texter till och från tyska

Med modersmålsöversättare inom varierande juridiska inriktningar kan vi erbjuda de bästa översättarna för era texter.

Översättningsbyrån Snabböversättare har juridiska översättare i Schweiz, Österrike, Tyskland och andra regioner runt om i världen där tyska talas.

Juridiska översättare inom olika områden

Snabböversättare täcker inte bara de olika tyska regionerna utan även de flesta juridiska områden. Vi erbjuder översättningstjänster inom: folk-, förvaltnings-, kommunal- och miljörätt för att nämna några exempel.

Skatte-, straff- och statsrätt är exempel på andra områden där vi kan utföra översättningar till och från olika målspråk. Men de exempel vi nämnt här är bara en bråkdel av det vi kan erbjuda.

Förmånlig prisoffert

Varmt välkomna med en offertförfrågan redan idag! Vi ligger prismässigt lägre än de flesta av våra konkurrenter och kan trots det garantera bästa tänkbara kvalitet. Vi levererar alltid inom och ofta före överenskommen tid.

För att vi ska kunna ge en exakt kostnad för en översättning behöver vi granska det material ni vill ha översatt. Skicka filerna till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande.

Kontakt

Varmt välkomna att kontakta oss på 08-44 68 58 87 om ni vill ha mer detaljerad information om hur vi kan hjälpa er. Ni kan även mejla direkt till en av våra projektledare genom visitkortet här nedanför.

2016-06-03T09:56:12.6356091Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo