Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tangentbord.

Vi översätter era juridiska dokument till och från spanska.

Juridiska översättningar till och från spanska

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till juridiska översättare inom olika områden. Vi översätter mellan spanska och många andra språk.

Vi kan även hantera och bearbeta texter som behöver översättas till och från olika spanska språkvarianter.

Hör av er så diskuterar vi vilka av våra tjänster som passar er text bäst. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er. Hos oss får ni hög kvalitet till lågt pris och med snabb leverans!

Juridiskt utbildade översättare

De juridiska omständigheterna skiljer sig mycket från land till land. Det är därför avgörande att ha kunskap om käll- och målspråkets lands respektive lagar vid den här typen av översätningar.

De översättare vi anlitar måste därför uppfylla vissa kriterier för att vi ska anlita dem:

Vi berättar mer än gärna mer om hur projektet läggs upp kring en juridisk översättning. Ring oss så får ni prata med någon av våra projektledare.

Lokalkännedom – lokalisering

Det finns många anledningar till att vi har lyckats på marknaden. Modern mjukvaruteknik speciellt framtagen för oss är en av orsakerna. Juridiskt utbildade översättare i alla tidszoner och lokalisering är några andra orsaker till vår framgång.

Offert utan förpliktelse

Snabböversättare erbjuder kvalitativa juridiska översättningstjänster till överkomliga priser. Det kostar er ingenting att begära en offert och ni förbinder er heller inte till något. Om ni väljer att tacka ja till erbjudandet sätter vi igång med projektet direkt.

För att vi ska kunna beräkna en offert måste vi se texterna. Skicka texterna till oss så analyserar våra projektledare materialet och återkommer så fort som möjligt. Ring 08-58 09 78 77 så hjälper vi er!

2016-05-31T14:20:25.9085615Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.