Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Norsk polisbil.

Vi översätter era juridiska dokument till och från norska.

Juridisk översättning till och från norska

Snabböversättare erbjuder juridiska översättningstjänster till och från norska. Vi utför uppdrag åt myndigheter, förvaltningar, organisationer men även åt privatpersoner.

Familjejuridiska dokument kopplade till migration, vigsel, adoption eller skilsmässa är några exempel på översättningar vi ofta utför åt enskilda personer.

Juridiska områden

Det finns otaliga juridiska inriktningar, alla med olika terminologi. Därför är det viktigt att översättaren är väl insatt i den terminologi som är aktuell för just er texts juridiska område.

Exempel på juridiska texter som vi ofta översätter är: affärsvillkor, avtal, bolagsordningar, köpe- och leasingavtal, registreringsbevis och domar.

Hör av er till oss om ni känner er osäkra på hur ni ska gå vidare med en juridisk översättning till eller från norska. Vi berättar gärna mer och hjälper er vidare.

Juridisk översättningsbyrå

Översättningsbyrån Snabböversättare har många års erfarenhet av juridiska översättningar. Som en av Europas mest framgångsrika översättningsbyråer kan vi erbjuda översättningar av högsta kvalitet, till rimliga priser och med korta leveranstider.

Anledningarna till vår framgång är många, men de främsta orsakerna är:

Kontakta oss

Begär en offert och ta reda på kostnaden för er översättning genom att skicka era texter till oss. Vi återkommer med ett prisvärt erbjudande så fort vi tittat igenom materialet och pratat med översättaren.

Ring till oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Tillsammans tittar vi på vilken projektlösning som passar er bäst.

2016-05-27T11:45:59.5881559Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.