Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Armbandsur på tangentbord till laptop.

Vi översätter era juridiska dokument till och från finska.

Juridisk översättning till och från finska

Snabböversättare samarbetar med juridiskt utbildade översättare som är specialiserade inom olika juridiska områden.

Vi skriver alltid sekretessavtal när det handlar om den här typen av översättningar och översättaren har alltid målspråket som modersmål.

Klicka på länkarna längre ner på sidan för att läsa mer om de språkkombinationer vi ofta får in offerter på.

Avtal, protokoll och vigselbevis

Vi får ofta förfrågningar om juridiska översättningar som gäller allt från person- och vigselbevis till domstolsbeslut och affärsavtal.

Varje juridiska område har sin egen terminologi och vi är noga med att välja en översättare som har en relevant bakgrund och utbildning i förhållande till den juridiska textens innehåll.

Kostnadseffektivt

Med kostnadseffektiva rutiner kan vi sänka produktionskostnaden och därmed också erbjuda konkurrenskraftiga priser ut mot kund.

Tack vare god kommunikation, kvalificerade juridiska översättare och tydlig organisation har vi lyckats väl i branschen. Snabböversättare är idag en av Europas ledande översättningsbyråer och vi fortsätter växa och etablerar oss i nya länder världen över.

Kontakta oss

Använd formuläret för att begära en offert, eller om ni har en större textmängd, vänligen maila in den. Vi granskar texterna och återkopplar sedan med ett prisvärt offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er med juridiska översättningar till och från finska.

2016-06-17T13:49:35.3976252Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.