Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Konferensbord.

Vi översätter era juridiska dokument till och från engelska.

Juridisk översättning till och från engelska

Översättningsbyrån Snabböversättare har gedigen erfarenhet av att översätta juridiska texter till och från engelska. Våra juridiska översättare finns inom alla juridiska fackområden.

I det fall texterna ska översättas till engelska finns kompetensen i Australien, Kanada, USA, England och övriga regioner där engelska språkvarianter finns.

Juridiska översättningsområden

De juridiska fackområdena är många. De terminologiska uttrycken varierar mellan de olika inriktningarna och vi har expertisen inom de flesta. Vi översätter juridiska texter som: protokoll, avtal av olika typer och andra allmänna juridiska dokument.

Hör av er till oss om ni känner er osäkra på hur ni ska gå vidare med en juridisk översättning från eller till engelska. Vi informerar mer än gärna hur våra arbetsrutiner ser ut.

Nycklarna till framgång

Nyckeln till framgång heter det visserligen, men vi har många nycklar som gjort oss framgångsrika. Det vore fel att bara nämna en. Vi kan inte räkna upp alla men några avgörande ”nycklar” är:

Snabböversättare garanterar översättningar av toppkvalitet till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser.

Prisoffert baserat på era önskemål

För att kunna ge er ett pris på en juridisk översättning är det nödvändigt att se materialet. Vi baserar priset på ett standardiserat ordpris.

Skicka era textfiler till oss så analyserar vi materialet, diskuterar med översättaren och återkommer sedan med ett förmånligt erbjudande.

I det fall ni tackar ja till erbjudandet, sätter vi igång med översättningen direkt. Ni är varmt välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill veta mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda.

2016-05-31T12:43:07.1280965Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.