Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Dator med två skärmar.

Vi erbjuder juridiska översättningar till och från danska. Era dokument behandlas med sekretess och vi har tystnadsplikt.

Juridisk översättning till och från danska

För en korrekt juridisk översättning till danska krävs att man som översättare har insikt i det danska rättssystemet och i den juridiska terminologin som är aktuell idag.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med danska översättare som är väl insatta i olika juridiska områden i såväl käll- som målspråk.

Vilka juridiska dokument översätter ni?

Vi översätter alla typer av juridiska dokument åt privatpersoner, myndigheter och organisationer. Våra översättare finns inom alla områden.

Några exempel på texter som vi ofta översätter är: affärsavtal, vigsel- och personbevis, domstolsbeslut och protokoll.

Språkombinationer

Längst ner på sidan finns länkar till information om de språkkombinationer vi får in flest offerter på. Är målspråket något annat än danska har översättaren alltid det som modersmål.

Kontakta oss

Vi är idag en av Europas mest framgångsrika översättningsbyråer och expanderar just nu i flera olika länder. Vi håller vad vi lovar: hög kvalitet till rimliga priser och korta leveranstider.

Vi berättar gärna mer om oss och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt så mejla eller ring och prata med oss på 08-58 09 78 77 för ytterligare information.

2016-06-14T06:27:17.1560670Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.