Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Domarklubba.

Vi erbjuder professionella juridiska översättningar av högsta kvalitet.

Juridisk översättning av allmänna handlingar

Snabböversättare har de juridiska översättarna ni letar efter. Vi översätter juridiska handlingar som: kontrakt, anställningsavtal, servicekontrakt, patent och polisrapporter för att nämna några exempel.

Som juridisk översättningsbyrå garanterar vi att översättningarna av era konfidentiella dokument håller högsta kvalitet och bearbetas av noga utvalda översättare med rätt kompetens.

Priser för juridisk översättning

Vår översättningsbyrå har mycket konkurrenskraftiga priser. Ni hittar våra priser i menyn under rubriken Priser. Välj det språk ert dokument är skrivet på så ser ni vad det kostar att översätta det till olika målspråk.

Tack vare våra översättare och den etablerade relationen oss emellan och vår kunskap om marknaden kan vi alltid erbjuda er ett mycket konkurrenskraftigt pris utan att tumma på kvaliteten.

Leveranstid och kvalitet

Det är oftast en kort deadline när det gäller en juridisk översättning. Genom att anlita oss får ni professionell och snabb hjälp. Översättarna arbetar ofta kvällar och helger vilket säkerställer en kort leveranstid.

Att översätta juridiska texter ställer självklart särskilda krav på personen som utför uppdraget. Våra översättare och translatorer har det som krävs och arbetar endast med målspråket som modersmål och har gedigen erfarenhet som professionella juridiska översättare.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna per e-post eller ring 08-58 09 78 77 om ni har några frågor så hjälper vi er vidare. Vi skräddarsyr ert uppdrag utifrån de behov och önskemål ni har.

2016-05-27T06:46:16.8677708Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.