Händer på tangentbord till laptop.

Vi översätter era juridiska texter från tyska till svenska.

Översätta en juridisk text från tyska till svenska

Med svenska modersmålsöversättare inom olika juridiska ämnesområden garanterar vi på översättningsbyrån Snabböversättare högkvalitativa översättningar.

Från familjerätt till sjörätt

Vi översätter inom ett brett juridiskt område och kan hantera översättningar från tyska till svenska inom exempelvis: familje-, fordrings-, konsument-, köp- och sjörätt.

Er översättare har noga valts efter de krav vi ställer på juridiska översättare. Ni får den bäst lämpade översättaren för er text. Originaldokumenten ska efterliknas så mycket som möjligt.

Våra översättare har mycket goda juridiska språkkunskaper i de olika tyska språkvarianterna som gör att vi kan hålla den höga standarden vi utlovar.

Begär en offert och få ett förmånligt erbjudande

Alla översättningar är unika. Er översättning är viktig för oss och ni som juridisk kund ska vara nöjd med Begär en offert genom formuläret eller skicka in era texter via e-post.

Vårt projektledarteam går igenom texterna och pratar med översättaren. Efter det skickar vi ett offerterbjudande som ni får ta ställning till. Hör av er redan idag så hjälper vi er vidare!

Kontakta oss

Vi beskriver gärna hur hela förloppet fungerar kring en översättning. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer och tar fram den bästa projektlösningen för just er text.

2016-05-31T14:34:34.4202231Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.