Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Väggur.

Vi levererar i tid!

Juridisk text från svenska till tyska

Tyska översättare med språket som modersmål och juridisk utbildning hanterar era texter.

Oavsett om det är tyska eller tyska som den talas och skrivs i Schweiz eller Österrike har översättningsbyrån Snabböversättare kompetenta översättare inom olika ämnesområden.

Er tyske översättare har även: gedigen utbildning i svenska, dialektal lokalkännedom och tidigare erfarenhet av juridiska översättningar från svenska till tyska.

Juridiska översättare i Tyskland, Schweiz och Österrike

Översättarnas lokalisering är en orsak till att vi kan hålla nere priserna. Vi kan arbeta snabbt och effektivt vilket ger oss möjligheten att erbjuda förmånligare priser än de flesta av våra konkurrenter på marknaden.

Med tyska, schweiziska och österrikiska översättare inom olika juridiska områden vet vi också vilka terminologiska uttryck som särskiljer sig från varandra beroende på region, vilket garanterar en mycket hög kvalitet.

Offerterbjudande

Fackområdena inom juridiken är otaliga och facktermerna är vitt skilda beroende på område. Vi har det som krävs för en korrekt grammatisk och terminologisk översättning från svenska till tyska.

Genom offertformuläret kan ni begära en offert om översättningen gäller enstaka textsidor. Är textmängden större bifogar ni och skickar filerna via e-post.

Vi tittar på textmaterialet och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss för mer information

Kontakta någon av våra projektledare för mer information på 08-58 09 78 77. Hos oss får ni kvalitetssäkrade produkter till marknadens bästa priser! Varmt välkomna med er offertförfrågan!

2016-06-07T11:57:25.9941413Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.