Juridiska översättningstjänster från svenska till spanska

Motorväg på kvällen.

Vi översätter era svenska juridiska dokument till spanska.

Protokoll, avtal och andra juridiska handlingar måste oftast översättas snabbt. Översättningsbyrån Snabböversättare har det som krävs för en professionell juridisk översättning.

Våra översättare jobbar ofta kvällar och helger, vilket gör att vi kan garantera en leverans inom och oftast före deadline.

Vi är kända på marknaden för vår höga kvalitet och våra snabba leveranser.

Spanska juridiska översättare

Vi arbetar med juridiska översättare i Spanien men också i andra spansktalande länder. De personer vi anlitar för juridiska uppdrag måste uppfylla vissa kriterier.

Översättarna måste i språkkombinationen svenska till spanska ha: spanska som modersmål, styrkta kunskaper i svenska och adekvat juridisk utbildning inom textens ämnesområde.

Det är viktigt för oss att personen som ska arbeta med era texter förstår innehållet på ett djupare plan. Vi är därför noga med vilken översättare vi väljer. Vi har specialiserade juridiska översättare inom de flesta juridiska fackområden.

Rimliga priser och hög kvalitet

Vill ni veta vad era texter skulle kosta att översätta? Begär en offert genom att bifoga era juridiska texter i ett mejl. Ange gärna eventuella önskemål och önskad leveranstid för ett mer exakt pris. Vi analyserar texterna och återkommer med ett offerterbjudande snarast möjligt.

Jämför oss gärna, vi håller generellt lägre priser än de flesta av våra konkurrenter. Ring vårt projektledarteam på 08-58 09 78 77 så berättar vi varför ni ska välja oss och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Välkomna med er offertbegäran redan idag!

2016-06-13T11:22:02.2518026Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.