Händer.

Vi översätter era vigselbevis och andra juridiska dokument från svenska till norska.

Juridisk översättning från svenska till norska

Många svenska företag väljer att expandera och etablera sig i Norge. Här finns ett stort översättningsbehov av affärsavtal och protokoll inom olika fackområden.

De kunder som anlitar oss för juridiska översätningar från svenska till norska är allt från privatpersoner i som vill översätta vigselbevis till större myndigheter, organisationer och företag i behov av att översätta olika avtal.

Översättningsbyrån Snabböversättare översätter alla typer av juridiska dokument åt alla. Oavsett textmängd så har vi kompetensen att hjälpa dig/er.

Norska juridiska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med välutbildade juridiska översättare med norska som modersmål. Hos oss får ni kvalitetsöversättningar till rimliga priser.

Trots att vi är grannländer är språket, uttrycken och skillnaderna oss emellan stora och många.

Tack vare våra översättares kompetens, erfarenhet och våra kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi leverera en juridisk översättning av absolut högsta kvalitet.

Offerterbjudande

Vi skräddarsyr er översättning utifrån era behov och önskemål. Ring oss på 08-58 09 78 77 så tittar vi på vilka behov ni har och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vill ni veta kostnaden för er översättning behöver vi granska era texter. Skicka det material ni vill ha översatt via e-post så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande så fort som möjligt.

2016-05-27T11:46:42.0634030Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.