Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Bärbar hemtelefon.

Behöver ni översätta ett affärsavtal från svenska till danska så har vi rätt juridiska översättare för uppdraget!

Juridisk översättning från svenska till danska

Sverige och Danmark har alltid ett starkt samarbete inom olika affärsområden. Översättningsbyrån Snabböversättare utför översättningar av olika juridiska texter från svenska till danska flera gånger per vecka.

Vi får ofta förfrågningar från olika svenska aktörer inom olika affärsområden som behöver översätta olika avtal och juridiska dokument från svenska till danska.

Privatpersoner, myndigheter och företag

Vår kundkrets är stor och vi anlitas för juridiska översättningar gällande adoption, vigselbevis, försäkringsärenden och bolagsordningar.

Med andra ord översätter vi alla typer av dokument oberoende av om du är privatperson eller ni är en myndighet, organisation eller ett företag.

Danska juridiska översättare

Juridiska översättningar innebär höga krav på den som ska bearbeta era texter och dokument. Vi på översättningsbyrån Snabböversättare anlitar endast personer som uppfyller vissa kriterier för den här typen av översättningar.

För att få översätta en juridisk text från svenska till danska måste översättaren:

Certifierade juridiska översättningar från svenska till danska

Med tillgång till så många danska översättare inom olika juridiska genrer kan vi erbjuda snabba lösningar för era behov. Vi vet precis vilka översättare som är bäst lämpade för de olika inriktningarna och ser snabbt vilka som kan ta sig an ett uppdrag så fort som möjligt.

Vi är idag den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden och fortsätter växa och etablera oss internationellt. Vi garanterar kvalitetssäkrade översättningar till rimliga kostnader och leveranstider.

Kontakta oss redan idag!

Med så många nöjda kunder inom olika juridiska sammanhang är vi säkra på att vi även kan tillmötesgå era behov. Kontakta oss på 08-58 09 78 77 eller via e-post så skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov och önskemål.

2016-06-03T09:16:08.0401736Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.