Översättning av en juridisk text från spanska till svenska

Klockor.

Vi levererar alltid era svenska juridiska texter inom överenskommen tid.

Juridiska texter behöver ofta översättas inom en snäv tidsram. Vi levererar alltid era spansk-svenska texter inom överenskommen tid.

Anlita översättningsbyrån Snabböversättare för kvalificerade och kvalitetssäkrade juridiska översättningar från spanska till svenska.

Svenska översättare med juridisk expertis

De juridiska textfilerna som ska översättas till svenska behandlas med sekretess. Vi skickar ett sekretessintyg på begäran och vi kan även skriva sekretessavtal om så önskas.

En svensk juridisk översättare väljs noga ut av vårt projektledarteam. Det är viktigt att översättarens juridiska bakgrund är kompatibel med textens innehåll så att ni som kund får den kvalitetssäkrade översättning ni har rätt till.

Förmånlig prisoffert

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill veta mer. Skicka texterna via e-post så återkommer vi så snabbt som möjligt med ett förmånligt erbjudanden.

Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför om ni vill ha en direkt kontakt och prata med någon innan ni skickar era texter till oss.

2016-05-27T06:24:24.4698316Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.