Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Händer under vigsel med blombukett.

Vi översätter era juridiska texter från norska till svenska.

Översätta en juridisk text från norska till svenska

Våra översättare är juridiskt utbildade med lång erfarenhet av översättningar inom alla juridiska områden och inriktningar.

De är väl insatta i språk och terminologi som används i lagstiftning, domar, försäkringar och avtal. Snabböversättare erbjuder även auktoriserade översättningar utförda av kompetenta translatorer.

Juridisk översättning från norska till svenska

Sverige är Norges ledande handelspartner och största exportmarknad för naturolja, gas, elektricitet och metaller, bland många andra exportvaror. Idag gör tusentals svenska dotterbolag affärer med norska företag och organisationer.

Även om våra länder ligger nära varandra så förekommer skillnader mellan den svenska och norska marknaden och affärskulturen. Behovet av juridiska översättningar är fortfarande stort när det gäller avtal och andra juridiska handlingar.

Juridiska svenska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar juridiska översättare med målspråket som modersmål. I den här språkkombinationen är det svenska.

Med mycket goda kunskaper i norska, oavsett språkvariant, och en juridisk bakgrund garanterar vi kvalitetssäkrade översättningar av högsta standard.

Erbjudande

Ring vårt projektledarteam på 08-58 09 78 77 så berättar dem mer om våra tjänster och vad vi kan erbjuda. Skicka era texter så granskar vi materialet så återkommer vi med en prisvärd offert som ni får ta ställning till.

2016-05-31T12:19:59.3204884Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.