Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Slottet i Versailles.

Vi översätter era juridiska texter från franska till svenska.

Juridisk översättning från franska till svenska

Juridisk översättning kräver kunskap om specialterminologi och om de språkliga konventioner som används i de berörda handlingarna.

Genom att ha en relevant juridisk utbildning och samarbeta med sakkunniga jurister kan översättaren garantera en mycket hög kvalitet av era texter.

Kvalitet och kvantitet

Vi hanterar och bearbetar såväl mindre franska juridiska texter som större mängder juridiska dokument. Om det gäller många sidor har vi möjligheten att dela upp projektet på flera översättare som samarbetar under ledning av våra projektledare.

Kundgaranti

Vi garanterar att ni som kund får:

Vi är noga med vem som översätter era juridiska handlingar. Vårt projektledarteam tar fram den person som uppfyller de kriterier som är nödvändiga för en juridisk översättning. Vi behandlar era dokument konfidentiellt och bara översättaren/översättarna och er projektledare på Snabböversättare får se era texter.

Så här begär ni en offert

För att vi ska kunna ta fram en korrekt prisoffert behöver vi se era texter. Mejla textfilerna till oss så analyserar vi materialet och pratar med den översättare vi anser bäst lämpad för uppdraget.

Ni får ett förmånligt erbjudande som våra konkurrenter kommer få svårt att matcha. Ni gör själva ett aktivt val om ni vill godta offerten.

Väljer ni att acceptera erbjudandet sätts bollen i rullning direkt och översättaren kontaktas av oss. Ring oss gärna på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill diskutera något.

2016-05-26T13:54:05.0141897Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.