Juridisk översättning från finska till svenska

Hand som antecknar med penna.

Vi översätter era juridiska texter från finska till svenska.

Enligt grundlagen är Finland officiellt ett tvåspråkigt land. Ungefär sex procent av befolkningen har svenska som modersmål.

Undervisning i svenska språket är obligatorisk i grundskolans högstadium, även i de finskspråkiga skolorna. Språklagen, som trädde i kraft 2004, stärkte svenskans ställning inom rättsväsendet.

Försvarsfrågor och politik

Sverige och Finland har en nära förbindelse genom EU-samarbete, men också i FN-frågor och det gemensamma arbetet beträffande områdena Östersjön, Arktis och Barents.

Fördjupat samarbete i försvarsfrågor och säkerhetspolitik är andra gemensamma intressen. Här finns ett behov av kvalificerade översättningar av juridiska dokument. Ett behov som vi på översättningsbyrån Snabböversättare kan täcka.

Vi översätter era finska juridiska texter till svenska

Era finska juridiska textdokument översätts alltid av någon med kompetens inom det aktuella området. Med svenska som modersmål och mycket goda kunskaper i finska kan vi garantera kvalitetssäkrade översättningar.

Er juridiska handling översätts på ett sätt så att den är så autentisk i förhållande till originaltexten som möjligt. Vi har många års erfarenhet av den här typen av översättningar.

Ta del av våra erbjudanden

Skicka era textfiler till oss så gör vi en analys och återkommer till er med ett förmånligt erbjudande. Godtar ni offerten sätter vi igång med arbetet på en gång.

Våra projektledare svarar gärna på era eventuella frågor om ni ringer till oss på 08-44 68 58 87 . Vi ser fram emot ert samtal så tveka inte! Ring idag!

2016-06-13T06:14:42.6126686Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.