Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Uppslagen bok full med text.

Vi har stor erfarenhet av juridiska översättningar. Sänd oss ett e-post med era texter så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande!

Juridisk översättning

På översättningsbyrå Snabböversättare har vi kompetens och lång erfarenhet inom alla juridiska områden. Våra juridiska översättare hanterar allt från fullmakter och kontrakt till information om personlig inställelse vid domstol. Våra kunder är allt från advokatbyråer till fastighetsmäklare till privatpersoner.

Översättarna har alltid målspråket som modersmål och utmärkta kunskaper i källspråket. Era dokument behandlas med full sekretess och konfidentialitet.

Vi skickar ett sekretessintyg vid den här typen av översättningar på begäran av er som kund. Vi utför även auktoriserad översättning av handlingar och varierande dokument.

Mer information

Läs gärna mer om översättning till olika språk på länkarna nedan. Önskar ni mer information eller bara vill säkerställa att vi har kompetensen för just det språk ni efterfrågar är ni varmt välkomna att ringa en projektledare på något av våra kontor..

Kontakta oss

Givetvis kan ni också skicka era frågor via e-post om ni föredrar det. Den projektledare som besvarar era frågor blir också er personlige projektledare om ni bestämmer er för att göra en beställning av en översättning. Till denna kan ni även vända er efter leverans om ni känner att något behöver förtydligas.

Välkomna att höra av er redan idag!

2016-06-13T11:45:31.8097443Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.