Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Ordförandeklubba

Juridisk översättningsbyrå. Vi översätter era domstolsbeslut och handlingar. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda er.

Juridisk översättningsbyrå

Snabböversättare översättningsbyrå hanterar era juridiska texter och dokument. Vi erbjuder professionella översättningar mellan olika språkkombinationer. Hos oss får ni en kvalitetsprodukt av absolut högsta standard.

Juridik och terminologi

Våra översättare har uteslutande målspråket som modersmål. De har erfarenhet av juridisk terminologi och utbildning inom just ert juridiska område.

Auktoriserad juridisk översättning

Vi hjälper er även med auktoriserade översättningar. Vi har god renommé inom översättningsbranschen och är kända för hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Anledningarna till vårt goda rykte och vår framgång är otaliga. Några av de är:

Offert på begäran

Begär en offert redan idag! Vi talar om hur lite översättningen kostar, vi väljer uttrycket lite för att vi är bland de billigaste byråerna på marknaden idag.

Vid en auktoriserad översättning eller stor textmängd skannar ni in underlaget och bifogar filerna i ett e-postmeddelande. Det går även bra att använda vårt offertformulär.

Vi analyserar materialet och återkommer till er med en specifikation så fort som möjligt.

2016-06-02T14:58:58.0925758Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.