Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Sida fylld av text i bok.

Vi erbjuder professionella juridiska översättningar av högsta kvalitet.

Juridiska översättningar inom olika områden

Översättningsbyrån Snabböversättares juridiska översättare bearbetar textdokument inom alla juridiska ämnesområden.

Med gedigen juridisk utbildning och spetskompetens inom ert specifika fackområde garanterar vi högsta tänkbara kvalitet.

Konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet

En översättning som ska användas för juridiska syften måste återge originaldokumentets text så noggrant som möjligt. Våra juridiska översättare arbetar enbart med dokument inom detta specialområde.

Detta gör att ni inte behöver hyra in extern expertis, vilket i sin tur medför ett konkurrenskraftigt pris och en kortare leveranstid.

Tidsåtgång för en översättning

En översättare hanterar maximalt 2 200 ord per dag inom sitt ämnesområde. Om ni har ett brådskande ärende med mycket text delar vi upp projektet mellan flera översättare.

Att översätta juridiska texter tar något längre tid än texter inom andra ämnesområden, men våra översättare arbetar även kvällar och helger vilket gör att vi kan hålla den leveranstid vi lovat.

Referenser för översättningsprojekt

De uppdrag vi får av våra kunder är ofta konfidentiella översättningar. Vi lämnar aldrig ut namn på våra kunder utan deras godkännande. Om ni vill ha en referenslista pratar ni med någon av våra projektledare. Ni får en lista med kunder som godkänt att vi använder dem som referenser. Listan innehåller ett tusental klienter.

Förmånligt offerterbjudande

Begär en offert genom att skicka in dokumenten till oss via formuläret eller skicka ett mail. Har ni några frågor innan ni skickar in er text så tveka inte att ringa oss på 08-58 09 78 77.

Så snart vi får in er förfrågan ser en projektledare över dokumenten och återkopplar till er med en specifikation. Välkomna med er offertförfrågan!

2016-05-31T14:12:20.9338989Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.