Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Australiens flagga

Vi erbjuderprofessionella översättningar till och från australiensisk engelska. Kontakta oss på 08-58 09 78 77 för en prisvärd offert.

Översättningsbyrå för australiensisk engelska

Australiensisk engelska är en av många engelska språkvarianter. De grammatiska och kulturella differenserna är viktiga att ta hänsyn till i en översättning.

Det är vår styrka som översättningsbyrå att bearbeta och anpassa översättningen med hänsyn till de olika engelska språken.

Australiensisk översättningsbyrå

Översättningsbyrån Snabböversättare skräddarsyr uppdraget utifrån era behov och önskemål. Vi anlitar australiska översättare med modersmål australiensisk engelska.

Med insikt i språkbruk och kultur, en adekvat utbildning och spetskompetens inom olika områden garanterar vi kvalitetssäkrade översättningar färdiga att användas direkt vid leverans.

Grammatik och terminologi

Uttalet i australiensisk engelska utmärker sig i förhållande till andra engelska språkvarianter. Vokalerna är skilda från det traditionella uttalet i den brittiska engelskan.

I brittisk engelska rimmar alltid bad med lad. I australiensisk engelska uttalas bad med lång vokal och lad med en kort. Fonetiskt skulle alltså bad på australiensiska skrivas [baed] och på brittisk engelska [bad].

Begär en offert

Om ni vill veta vad kostnaden för er översättning begär ni en offert genom att fylla i formuläret. En offertbegäran kostar ingenting och ni förbinder er inte till något förrän ni aktivt tackar ja till erbjudandet och bekräftar en beställning.

Är det mycket text som ska bearbetas mejlar ni textfilerna till oss istället. Vi går igenom materialet och återkommer med ett prisvärt erbjudande snarast möjligt.

2016-05-19T11:17:27.0741094Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.